Foto fra forestillingen

Om dette arrangement

Lokalitet
Torvet
7323 Give
Danmark
Tid
11:00 - 11:30
Pris
0 Kr
Bibliotek
Target
Børn
Arrangementer - børn

Ex Aequo - gadeteater

25.08.18
Hvor skal vi sætte hendes potteplanter? Hvor skal skabet stå? Og hvor skal hans tøj ligge? I Ex Aequo skal to selvstændige personer flytte sammen, og de har begge vigtige ejendele, som fortjener deres eget sted i deres fælles hus. Kom og oplev en legesyg og fysisk forestilling om at flytte sammen - om grænser, balance og samarbejde.

I Circus Katoen udforsker de to hovedpersoner området, hvor de skal bo sammen, og de hviler ikke, før alt har fundet sin plads. De udfordrer hinanden, skubber til hinandens grænser og samarbejder, indtil de har fundet balancen.

Sophie van der Vuurst de Vries fra Holland og Willem Balduyck fra Belgien kom begge ind i cirkusverdenen i en ung alder. De mødtes under deres studier på Codarts Rotterdam Circus Arts, hvor de blev uddannet i juni 2012. De har turneret med forestillingen Ex Aequo siden 2013 i deres hjemlande og i udlandet.

Økologiske principper spiller en vigtig rolle i deres liv såvel som i deres arbejde, og de objekter, de vælger, er hovedsageligt naturlige / bionedbrydelige / genbrugte. Firmanavnet (Katoen) betyder bomuld – et materiale der, når det produceres på en bæredygtig måde, er et rent, naturligt og blødt, men alligevel meget stærkt. En kontrastfuld karakteristik, som også kan findes i deres arbejde.

Forestillingen er en del af den International Gadeteaterfestival, som løber af stablen den 24. – 26. august under Trekantområdets Festuge.

For alle fra 6 år.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!

En del af Trekantområdets Festuge.
I samarbejde med Vejle Kommune - Kultur & Fritid, Husets Brugerråd og Give Handel og Erhverv.

Læs mere om Trekantområdets Festuge.