Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
0 Kr
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Møde i Booktuberklubben 'Læs piger'

16.12.19
Kan du lide at læse bøger? Er du mellem 12 og 14 år? Har du lyst til at prøve at filme og redigere videoer til bibliotekets YouTube-kanal? Så bliv medlem af Booktuber-klubben 'Læs piger'.

Booktuberklubben mødes på biblioteket hver anden mandag fra kl. 16-17.30. Her snakker vi om gode bøger, får inspiration til, hvad vi skal læse, og vi planlægger, filmer og redigerer videoer, som uploades til YouTube-kanalen 'Læs piger - Booktube for dig, der elsker bøger'.  

For at blive medlem af klubben skal dine forældre give deres samtykke. Informationer om klubben og samtykkeerklæringen udleveres på mødet eller kan tilsendes pr. mail.

Du kan tilmelde dig hos Marion Tirsgaard på marti@vejle.dk eller på 24 46 95 62. Du er også velkommen til bare at møde op.

Vejle Bibliotekerne har i 2018-2019 fokus på pigers læsning og de digitale medier. I 2018 udkom læsevaneundersøgelsen ”Børns læsevaner”, der bl.a. konkluderer, at der er sket et fald i de 9-14-årige pigers læsning og at den tid, som de tidligere brugte på at læse, nu bruges på de digitale medier, herunder YouTube. Med udgangspunkt i denne undersøgelse er Vejle Bibliotekerne i samarbejde med 9 andre biblioteker i Syddanmark gået sammen om projekt Læs piger, der skal undersøge om bibliotekerne ved at bruge YouTube kan få piger til at læse mere. Som en del af dette projekt har Vejle Bibliotekerne startet en Booktuberklub for piger, hvor lokale piger skal formidle læsning og bøger på YouTube. For flere informationer om projektet kontakt projektleder Marion Tirsgaard, marti@vejlebib.dk.