Bogstak i sommerlys

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Fælles Læsning for unge

21.07.20 - 07.08.20
Kom og vær med i denne læseklub, hvor du også kan være med, selvom du (måske) har svært ved at læse. Læseklubben for 15-17 årige mødes seks formiddage i sommerferien, og første gang er den 21. juli.

Alle deltagere får bogen "Alt hvad der står i min magt", som indeholder 5 noveller for unge om angst, hævnporno, skilsmisse, alvorlig sygdom og gruppepres. Emner, som mange unge desværre selv kender til, eller kender nogen, der har haft det inde på livet.

Bibliotekaren læser en novelle højt fra bogen og gør stop undervejs og gruppen snakker om eller ud fra det, vi har læst. Du kan vælge blot at lytte, eller du kan læse med i din egen bog, hvis det giver mest mening for dig. Vi får nogle gode snakke i gruppen, så du lærer de andre unge i gruppen at kende, samtidig med, du får trænet din læsning.

Efter de fem gange med læsning af bogen, håber vi på et besøg af den ene af de to forfattere til bogen, som er skrevet er Camilla Wandahl og Caroline Ørsum. Caroline kommer og svarer på de spørgsmål, vi måtte have til hende. Caroline er 35 år og har skrevet mange bøger for børn og unge og hun underviser også børn og unge i at skrive bøger.

Vi mødes den 21/7, 22/7, 27/7, 29/7, 31/7 og 7/8 fra kl. 10-11.30.

Fra 15-17 år.

Gratis entré, men husk tilmelding.
Når du bestiller billet her, tilmelder du dig hele forløbet. 

I samarbejde med Børne og Ungeforvaltningen i Vejle Kommune