Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Portræt af Jan Kjær

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
25 Kr
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Familelæseklub med Nomerne

07.11.20
Læs billedbøgerne om Nomerne højt i familien og mød så forfatteren og illustratoren bag bøgerne, Jan Kjær, på biblioteket til en snak om uhyggelige monstre over Nomer-snacks og saftevand.

Jan fortæller alt om Nomerne, svarer på spørgsmål og skriver autografer. Til sidst quizzer vi alle, og måske kan I endda vinde over Jan Kjær?

Jan Kjær er udlært grafisk designer, har gået på tegneserieskole i USA og har også arbejdet i Hollywood. I 2004 debuterede han med sin første ”rigtige” bog Manga - 20 tips & tricks, og fra 2005 til 2012 lavede han hele 18 bøger i serien Taynikma sammen med Merlin P. Mann. Han har indtil videre tegnet og skrevet 13 bøger om de populære nomere.

For børn fra 5-8 år og deres forældre.

Både børn og voksne skal have billet.

Arrangementet er støttet af

Kunstfondens logo