Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Lanterner af syltetøjsglas

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Kreatimen: Farverige lanterner

07.11.20
I den mørke tid har vi brug for lys. Vær med til at lave lanterner, der kan lyse stuen op om aftenen og pynte på bordet om dagen.

Lanterne er nemme at lave for både store og små børn. Vi pynter gamle syltetøjsglas med finurlige og farverige mønstre klippet i silkepapir.

Anna Holgersen er Kreazonens nye lørdagsvært. Anna er pædagogstuderende og aktiv i Vejles foreningsliv og så meget kreativ. Til denne workshop står hun klar til at give en hjælpende hånd og inspirere jer til, hvordan I selv kan skabe fantastiske ting ud af de materialer, der er til rådighed.

For børn fra 4-9 år og deres voksne.

Da vi pga. Covid19-restriktioner har et begrænset antal pladser, har vi delt kreatimen op i to hold - kl. 10-10.55 og kl. 11.05-12.
Bestil jeres billetter til det tidspunkt, I ønsker at deltage.

Gratis entré - husk at bestille billet.
Både børn og voksne skal have billet.