Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
25 Kr
Bibliotek
Hvor
Pavillonen
Målgruppe
Børn
Børn

Mød YouTuber Naja Münster og forfatter Line Kyed Knudsen

28.06.21
Naja Münster er en af Danmarks største youtubere med over 200.000 abonnenter og et stort hit på landets børneværelser. Det samme er forfatter Line Kyed Knudsen, som har udgivet over firs børnebøger, og som især er elsket for den populære serie K for Klara. Mød dem begge til et underholdende live-interview i bibliotekets pavillon.

Line Kyed Knudsen har skrevet bogserien på nu 5 bøger om Naja Münster og hendes familie - en bogserie som er blevet et kæmpehit på børnebiblioteket, og som du selvfølgelig kan låne på biblioteket eller på eReolen GO!

Til dette live-interview på Vejle Bibliotek snakker børnebibliotekar Marlene Lønholdt med Naja Münster og Line Kyed Knudsen om vejen fra YouTube-video til bogserie. Hvordan er det at læse om sig selv i en bog? Er historierne baseret på virkelige begivenheder i familien Münsters liv? Og hvor mange af Naja Münsters YouTube-videoer har Line Kyed Knudsen egentlig set?

Hvis du brænder inde med et spørgsmål, som du rigtig gerne vil stille til Naja eller Line, så send det til børnekulturformidler Marlene Lønholdt på mlonh@vejlebib.dk. Måske er du heldig at få det med i live-interviewet.

For børn fra 8-12 år (alene eller ifølge med maks. én voksen)

Entré 25 kr.
Både børn og voksne skal købe billet.

Eftermiddagens program:
14.00: Vi åbner for publikum 
14.30: Live-interview med Naja Münster og Line Kyed Knudsen
15.00: ”Meet and greet” med mulighed for at møde Naja og Line og få en autograf
16.00: Tak for i dag

Arrangementet bliver afholdt på græsplænen foran børnebiblioteket i vores nye pavillon, så husk solcreme eller regntøj alt efter vejret.

 

Særligt om COVID-19: 
Vi passer på hinanden, så husk at holde afstand, vaske eller spritte hænder og følge bibliotekets anvisninger.
Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir, når de bevæger sig rundt, og alle over 15 år skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.
Publikum skal blive siddende under hele live-interviewet og følge bibliotekets anvisninger i køen til ”meet and greet”.

Materialer