Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
25/0 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn

Orla Frøsnapper

23.10.21
Du kender sikkert allerede bøllen Orla Frøsnapper fra Ole Lund Kirkegaards populære bog af samme navn. Orla Frø-Snapper - som vist nok en gang kom til at spise en frø - vækker skræk og rædsel. Men nogle gange narrer den kloge den mindre kloge... Kom og oplev ”Orla Frøsnapper” i en helt ny teaterforestilling med den gode fortæller og skuespiller André Andersen.

"Det er nu hårdt at være lille. Vores by er fuld af bøller, og dem kan man aldrig se på billederne af byen, de gemmer sig nemlig altid bag et eller andet, fordi de er bange for, at nogen skal se dem. Den værste gemmer sig altid bag plankeværket".

Sådan starter André Andersen SOLO´s forestilling om Orla Frøsnapper - Ole Lund Kirkegaards fantastiske og evigt populære fortælling om den cigaretrygende bølle, der ender som kanonkonge. Der er noget dejligt ligetil og enkelt i fortællingen om Orla Frøsnapper, og André Andersen spiller sig fortællende igennem alle roller i Christian Q. Clausens farverige scenografi.

Ole Lund Kirkegaard skrev flere børnebøger, der i dag er klassikere: Lille Virgil, Albert, Gummi-Tarzan, Hodja fra Pjort og Otto er et næsehorn. Orla Frøsnapper udkom i 1969.

Få en smagsprøve på forestillingen på YouTube.

For børn fra 6 år (aldersgrænsen skal respekteres). 

Børn 25 kr. / voksne gratis.
Både børn og voksne skal have billet.