Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Der er krav om mundbind ved vores arrangementer, når du går ind og ud af lokalet eller bevæger dig rundt. Du kan fjerne mundbindet, når du sidder på din plads. Husk, at du selv skal medbringe mundbind.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Foto fra småbørnsswing i Vejle

Om dette arrangement

Tid
10:15 - 11:00
Pris
25/0
Bibliotek
Place / Room
Salen
Målgruppe
Børn
Børn

Småbørnsswing

28.11.20
Så er der SWING for de mindste! Med småbørnsswing kan du opleve, hvad musik, sang og leg kan betyde for dit barns motorik og sanser.

Beægelsespædagog Lone Byrner og musikpædagog Kirsten Schroll Andersen sørger for, at både børn og voksne får rørt kroppen og lattermusklerne, når de holder musikalsk legestue.

Lone Byrner og Kirsten Schroll sætter det tætte samspil mellem børn og forældre i fokus, når vi inviterer til swing for de små og deres voksne. 

Lone Byrner har mange års erfaring i at arbejde med musik og bevægelse for børn, og hun er forfatter til flere bøger om emnet. Find bøgerne her

For de 0-4 årige og deres voksne.

Børn 25 kr./voksne gratis.
Husk at bestille billet! Max én voksen pr. barn. Både børn og voksne skal have billet.

OBS! For at forhindre spredning af Covid19 er der et begrænset antal pladser til arrangementet. Vi beder alle om at udvise hensyn og holde god afstand til andre.