Broderist Trine Runge Jessen med broderi og øl

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 kr.
Målgruppe
For voksne
Kunst og kreativitet

Badass broderi

Torsdag 15. september
Kom og vær med til en underholdende aften med snak og stik sammen med broderist Trine Runge Jessen. Trine underholder om den skøre vej hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.

Der var ikke mange, der havde set, at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det hvad, der er sket, og en bragende broderibølge har rullet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.
 
Og denne aften er ikke kun snak – der skal (sgu) også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at sy et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af - eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting. 

Alle får et begynderkit, der hedder ”Fuck bagsiden”. Her er der materialer og et mønster, du kan øve dig på, og skulle du blive bidt af broderiet, får du også mulighed for at købe nogle af Trines andre broderikits.

I samarbejde med Byens Café.