Lakserytteren og maleredskaber

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
20 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For større børn
Kunst og kreativitet

Læsecamp dag 1: Tegning og workshop med Lakserytteren

Mandag 27. juni
Brug tre dage af din sommerferie på at læse under åben himmel, møde spændende forfattere, lave kreative workshops, quizze og få nye venner i hyggelige omgivelser.

Dag 1 på læsecampen har temaet TEGNING. Dagen byder først på hyggelige tegne- og læseaktiviteter i en mindre gruppe, hvorefter vi slipper fantasien og kreativiteten løs sammen med Lakserytteren til tegneworkshoppen ”Tegn med Lakserytteren”, som er åben for alle.

Lakserytteren er både tegner, forfatter og influenser og er kendt fra de sociale medier, hvor han dagligt giver sjove tegnetips til sine over en million følgere. 

Dag 2 har temaet PIGELIV, hvor vi møder forfatteren Sara Ejersbo, der har skrevet den spændende og populære serie ”Pigeliv” om de tre veninder Josefine, Emma og Amanda og deres forskelige udfordringer. Vi skal også lave fede ”Best Friends Forever” perlearmbånd, vi skal quizze, drikke bobler og spise popcorn, mens vi hygger og læser. 

Dag 3 sætter vi fokus på Tour de France og cykling. Vi får blandt andet besøg af en sundhedsekspert, som fortæller fakta om, hvad det kræver at være professionel cykelrytter. Vi skal også lave vores eget ”i form til touren” kunstværk, som skal gøre biblioteket og Vejle klar til den gule, den prikkede og den grønne trøje blot fire dage senere.

Læsecampen er en blanding af forfatterbesøg, læsning, tips til gode bøger, workshops og quizzer. Du bestemmer selv om du vil deltage 1, 2 eller 3 dage.

Praktiske oplysninger

Læsecampen foregår på plænen foran Vejle Bibliotek, så husk solcremen. Er vejret dårligt, rykker vi Læsecampen inden døre. Du skal selv medbringe en madpakke. Biblioteket serverer frugt og vand.

Alder
Læsecampen er børn fra 9-12 år - fra 3.-6. klassetrin.

Billetter
Det koster 20 kr. pr. dag at deltage. Du vælger selv, om du vil købe billet til en, to eller alle tre dage. 

Program for Læsecamp:

Dag 1 - mandag den 27. juni
10.00: Velkomst og lær hinanden at kende 
10.30: Tegn med oliefarver 
11.15: Læs-læs-læs
11.45: Frokost
12.30: Tegneworkshop med Lakserytteren (åbent for alle)
14.00: Tak for i dag!

Dag 2 - tirsdag den 28. juni
10.00: Velkomstdrinks (alkoholfri)
10.15: Lav navnebadges og Læs-læs-læs
11.00: Sara Ejersbo med serien Pigeliv
12.00: Frokost
12.30: Lav ”Best Friends Forever” perlearmbånd
13.40: Quiz
14.00: Tak for i dag!

Dag 3 - onsdag den 29. juni
10.00: Besøg af sundhedsekspert
11.00: Læs – læs – læs 
11.30: Læsning og Kahoot
12.00: Spisepause 
12.30: ’I form til Touren’-kunstværk