Dekorativt billede

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:30
Pris
20 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For større børn
Kunst og kreativitet

Monstersjov med Vitello - højtlæsning og billedkunst

Onsdag 18. oktober
Kom og vær med, når vi fortæller historien om Vitello, der elsker alle mulige slags monstre og alt det, der er uhyggeligt - og brug også selv din fantasi til at skabe dit eget monsterhoved ud af en lille papkasse, toiletruller, æggebakker, og hvad vi ellers finder af garn og andre genbrugsmaterialer.

En nat Vitello skal sove, kommer han til at tænke på et særligt stort monster med hugtænder og kløer, der måske ligger under hans seng og Vitello går i gang med at bygge en monsterfælde... Hør børnebibliotekaren læse højt fra bogen ”Vitello bygger en monsterfælde ” af Kim Fupz Aakesen og Niels Bo Bojesen om Vitello, der elsker alle mulige slags monstre og alt det, der er uhyggeligt. 

Bagefter skal I bruge fantasien - og skab jeres eget monsterhoved ud af en lille papkasse, toiletruller, æggebakker, og hvad vi ellers finder af garn og andre genbrugsmaterialer. I må gerne selv medbringe en lille papkasse, toiletruller og æggebakker, men vi har også samlet lidt sammen.
 
Alle børn fra 6 år kan deltage sammen med forældre eller bedsteforældre. Fra 8 år kan man deltage alene, men må selvfølgelig også gerne medbringe en voksen.