Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Lyspære med plante indeni

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Kurser

Bæredygtig udvikling

04.11.20
Vi kan alle bidrage til en mere bæredygtig udvikling og dagligdag - men hvordan? Det kan du blive lidt klogere på, når vi cirka hvert halve år inviterer til workshop om bæredygtig udvikling med oplæg, idéudveksling og fælles snak om, hvad der rører sig lokalt.

Udsolgt: Send mail til kalln@vejle.dk eller sms til 23433197 for at komme på interesseliste, hvis arrangementet gentages eller der kommer afbud. 

Kom og hør Ulla Karmann (skovhaveambassadør og meget mere) introducere os til permakultur tanken, herunder fordele og ulemper ved spiselige skovhaver, og naturens helbredende virkning. Efter oplægget er ordet frit, og vi vil gerne udfordre den tidsaktuelle ordenssans:

Hvad er natur? Hvordan skal en have se ud - "pæn", spiselig, insektvenlig...? Engang dyrkede alle grøntsager, bær og frugt i haven - hvad er muligheder og barrierer for at gøre det samme i dag? Læs eventuelt mere om Ullas egen skovhave på: ullasskovhave.dk/skovhave/ 

På workshoppen tager vi også en rundtur i gode eksempler og initiativer, og vi deler tips og tricks til at følge med i strømmen af litteratur, positive eksempler og nyheder relateret til bæredygtig udvikling. Kom og vær med!

Forudsætning: Ingen! 
Underviser: Kalle Nielsen, Vejle Bibliotek

Gratis entré - husk at bestille billet.

Workshoppen er en del af temaet "Vores Natur", hvor bibliotekerne sammen med DR sætter fokus på naturen lige uden for din hoveddør.

NY DATO! Arrangementet er flyttet fra den 23. september på grund af stigende COVID19-smittetryk i Vejle Kommune.