Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Der er krav om mundbind ved vores arrangementer, når du går ind og ud af lokalet eller bevæger dig rundt. Du kan fjerne mundbindet, når du sidder på din plads. Husk, at du selv skal medbringe mundbind.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Billede af bærbar, tablet og telefon

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
KREAzonen
Målgruppe
Voksne
Kurser

Spørg om IT

26.11.20
Kig forbi KREAzonen, hvor vores vejleder står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med din egen computer, tablet eller smartphone.

Er du i tvivl om, hvordan du downloader billeder fra din telefon eller opdaterer din pc? Eller har du brug for lidt hjælp til at få styr på din e-Boks, installere en app, høre en podcast eller streame en film fra Filmstriben?

Vi står hver torsdag klar med hjælp og vejledning, så læg vejen forbi med din bærbar, smartphone eller tablet.

Vejledere: Simon Holt, Emil Aalykke, Dennis Böttcher, Jørgen Tietze, Theis David Sand, Kalle Nielsen.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!

OBS! På grund af coronavirus, vil der være begrænsning på, hvor mange brugere der kan være i lokalet på samme tid. Du vil derfor ikke have mulighed for at blive siddende i lokalet efter vejledning.
Hvis du har et mindre problem, som ikke haster, kan du i stedet sende en sms til 23433197 eller sende en mail til kalln@vejle.dk. Så vil du blive kontaktet efterfølgende.