Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Kvinde tager foto med mobil

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Deltag hjemmefra via din PC
Målgruppe
Voksne
Kurser

Webinar: Få styr på dine billeder i skyen

12.11.20
I en tid hvor de fleste af os tager flere billeder og videoer digitalt end nogensinde før, bør vi stille os selv nogle vigtige spørgsmål. Hvordan sikrer vi os en backup af billederne? Sker det automatisk? Og hvad kan jeg selv gøre?

Tag med på webinar og lær, hvordan du kan blive bedre til at finde hoved og hale i, hvor dine digitale billeder er gemt.

Du får en grundlæggende introduktion til Googles gratis tjeneste Google Fotos og backup af dine billeder, og der vil naturligvis være tid til samtale, spørgsmål og svar.

Forudsætninger: Kræver adgang til internet og gerne mikrofon/webcam, hvis du ønsker aktivt at deltage. Overvej eventuelt kurset ” Bliv toptunet til digitale samtaler og undervisning” inden deltagelse.
Underviser: Dennis Böttcher, Vejle Bibliotekerne

Tilmeldte deltagere modtager link til det virtuelle møderum inden webinaret afholdes. Du deltager i webinaret hjemmefra via din egen PC.

Gratis - husk at tilmelde dig.