Børn

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Leg og læring

Ordblind? Fra begrænsninger til muligheder

Onsdag 5. oktober
Mit barn er testet ordblind? Hvad gør jeg nu? Rigtig mange spørgsmål melder sig, når ens barn bliver testet ordblind. Mange af dem kan I få svar på, når vi inviterer til et inspirerende arrangement for både børn og voksne, hvor vi vender begrænsninger til muligheder.

Til arrangementet kan I møde Mie Askjær Midtgaard, som er en dygtig og engageret oplægsholder. Hun vil bl.a. fortælle om hvad der sker i den ordblinde hjerne, og hvorfor det er smart at læse med ørerne og skrive med stemmen.

Mie Askjær Midtgaard er uddannet lærer og har som læsevejleder gennem de sidste 10 år undervist ordblinde børn i folkeskolen og brugt meget tid på sparring og vejledning af kolleger, forældre og ledelse. I dag har hun egen virksomhed ”Ordblindetalentet”, hvor hun hjælper ordblinde børn, forældre og lærere til at få strategier i Læse- og Skriveteknologi ind i fagene. Hun arbejder for at sikre den ordblindevenlige skole.

I møder også bibliotekets egen Laura Nyhus Kirk, som vil udfordre børnene med musik og rytmik - og måske lære dem helt nye dansetrin. 

Gratis entré - husk at bestille billetter.