Portræt af Katrine Muff Enevoldsen
Foto: Alexander Banck Petersen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
95 kr.
Adresse
Egtved Forsamlingshus
Kirkevej 2
6040 Egtved
Målgruppe
For alle
Musik

Fællessang med Katrine Muff

Fredag 2. september
Kom og vær med, når vi inviterer til fællessang med Katrine Muff i Egtved i forbindelse med Trekantområdets Festuge. Med udgangspunkt i fællessange fra den nye Højskolesangbog spiller og synger Katrine sine egne kompositioner og nye yndlingssange fra den blå bog og fortæller om sin vej ind i musikken og om, hvordan en god melodi kan gøre hele forskellen for en tekst.

Katrine Muff nyder at synge og brænder for at få os alle til at stemme i, for vi bliver glade af at synge sammen. Senest har hun fået hele Danmark med, når hun har ladet sangglæden strømme ud gennem vores TV skærme til "Fællessang" fredag aften på DR.

Katrine har tidligere sunget sig gennem TV-programmet ”Fra Skrål til Skønsang” og været vært på “Danmark synger julen ind” og “Live fra Højskolesangbogen" sammen med Mathias Hammer.

Melodierne flyder smukt, når Katrine sætter sig til flyglet, og hun har hele fem sange med i Højskolesangbogen - bl.a. i samarbejde med forfatter Suzanne Brøgger. Katrine har skrevet sange til Kirkesangbogen og senest sit helt eget album ”De korte sætningers Land” i samarbejde med forfatter Stine Pilgaard. I efteråret 2021 blev netop dét samarbejde hyldet med Den Folkelige Sangs Pris.

Om Nordiske Stemmer 2022

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). 

Gennem flere år har bibliotekerne og Trekantområdets Festuge arbejdet sammen om projektet Trekant Litteratur den sidste uge i august. I denne uge præsenteres litterære arrangementer i nye formater i alle syv kommuner, og i år er de gået sammen med den fynske festival Spoken Word om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske poesi- og fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Her skal de danske og nordiske fortællinger mødes i både ord og musik.

Pris: 95 kr. for kaffe og kage.
Bestil din billet på Billetten.dk.

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.