Portræt af Lotte  Heise

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
65 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Musik

Lotte Heise og Nibelungens Ring

Torsdag 24. november
Kom og vær med til en aften i operaens tegn, når BRAVO-vært Lotte Heise besøger biblioteket og fortæller om Nibelungens ring af Wagner – et af operahistoriens største mesterværker.

Du kender sikkert Lotte Heise fra hendes underholdende one-woman-shows om f.eks. "Kedelige mænd" og "Hysteriske kvinder". Hun er kendt for sine meninger og for at komme ud med dem, men hun er også passioneret omkrign operagenren, som hun er vokset op med og har dyrket hele sit liv. Det kan du opleve, når hun hver lørdag sætter fokus på et nyt emne inden for operaens verden i P2-programmet ”BRAVO”, hvor hun er vært.

Denne aften tager Lotte  Heise operaen "Nibelungens Ring" af Richard Wagner under kærlig behandling og giver sit perspektiv på mesterværket med levende, humoristisk og passioneret formidling.

Om foredragsholderen

Lotte Heise optrådte for første gang i september 1987 med sit eget one-woman-show om modelbranchen: ”Bare det var mig”, og siden er det blevet til over 30 forskellige shows.

Lotte Heise modtog i 2017 Poul og Susanne Sørensens legat for sin formidling af den klassiske musik, og foruden sit radioprogram har hun også udgivet bogen ”Lottes opera bog”. 

Materialer