Tegning af robot

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
20/0 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For mindre børn
Musik

Vinterjazz: Rumpistol - Tilbage til fremtiden.

Søndag 19. februar
Tag dine børn med på en tidsrejse igennem 100 års elektronisk musik, når den elektroniske musiker og komponist Rumpistol inviterer til klanglig historietime og musikalsk legestue.

Rumpistol byder på et publikumsinvolverende musikforedrag om den elektronisk musiks historie - lige fra George Antheil’s Ballet Mécanique (1924) over Raymond Scott’s reklamemusik fra 60’erne, synthesizermusik med Kraftwerk og Jean-Michel Jarre i 70’erne og frem til i dag. 

Gennem den musikalske tidsrejse kan både børn og voksne opleve elektronisk musik, som kredser om temaer som teknologi, rumfart, synthesizere og robotter og bliver bl.a. introduceret til synthesizeren, thereminen, kassettebåndet og vinylpladen, som alt sammen har været med til at udvikle og udbrede den elektroniske musik. Med sit underholdende og engagerende show skaber Rumpistol en forståelse af fortidens og nutidens teknologiske landvindinger og giver børnene mulighed for selv at spille med.

“Rumpistol: Tilbage til Fremtiden” har to gange været nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Børnejazznavn (2014 og 2017).

For børn fra 4-12 år og deres voksne.

Børn 20 kr. / voksne gratis.
Både børn og voksne skal have billet.

I samarbejde med Vejle Jazzklub og Jive.