Portræt af Maria Junghans
Foto: Holger Klintholm

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For større børn
Teater og fortællinger

Åben fortælleworkshop for børn

Lørdag 3. september
Er du mellem 8 og 11 år og elsker du en god historie? Så kom forbi Nørremarkens bibliotek og lær selv at fortælle historier. Maria Junghans er fortæller og underviser, og i løbet af formiddagen kan du lære, hvordan du skaber en god historie, som selv de voksne gerne vil høre.

Vi starter samlet, og senere skal I også arbejde i mindre grupper.

I en fortælleworkshop med Maria får du hjælp til at finde ind i historien og finde vejen gennem den på lige netop den måde, der passer til dig. Alle har en unik stemme, og sammen kan vi skabe helt nye historier.

Om Maria Junghans

Gennem mundtlig fortælling og fysisk narrativ skaber Maria verdener, i ord og rum. Hun optræder i Danmark og i udlandet, i private hjem, teatre, foreninger, på biblioteker og i kulturhuse.

Det fysiske narrativ er en nyudviklet formidlingsteknik, hvor hun ved brug af mange forskellige teknikker skaber verdener, der formidler historien til publikum.

Hun modtog sammen med Øhavsmuseet Historiske Dages Fornyelsespris 2016 for udstillingen “Savn & brand” i Arresten i Fåborg, og i 2019 fik hun WORDS Udviklingspris for sit arbejde med at udvikle den danske fortællekunst.

Om Nordiske Stemmer 2022

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). 

Gennem flere år har bibliotekerne og Trekantområdets Festuge arbejdet sammen om projektet Trekant Litteratur den sidste uge i august. I denne uge præsenteres litterære arrangementer i nye formater i alle syv kommuner, og i år er de gået sammen med den fynske festival Spoken Word om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske poesi- og fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Her skal de danske og nordiske fortællinger mødes i både ord og musik.

For børn fra 8-11 år.
Ingen tilmelding - bare mød op!

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Trektantområdets festuge logo