Pressefoto fra forestillingen

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:05
Pris
20/0 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For mindre børn
Teater og fortællinger

Carmen og Casper

Lørdag 1. oktober
Carmen elsker opera, men hun tør ikke at synge foran et publikum. I stedet bruger hun dukken Carmensita, men en dag kommer hun ved en fejl til at tage den frække skaterdukke Casper med til koncert… Kom og oplev Teatret Lampes sjove og poetiske forestilling om at overvinde sin frygt.

Carmen tager imod sit publikum, som er kommet for at høre om opera. Carmen elsker opera, hun lever af at rejse rundt og fortælle børn om sin store passion. Hun tør ikke selv synge, hun er ikke god nok, synes hun, så hun bruger dukken Carmensita til at synge for sig. 

Netop denne dag er hun kommet til at tage den forkerte dukke med, nemlig den frække Casper, som hader opera og er meget vanskelig at styre. På forunderlig vis får dukken Casper Carmen til overvinde sin angst for at synge foran et publikum.

Teateravisens anmelder skrev om forestillingen: ”Skaterdreng og operaelsker i musikalsk venskab ’Carmen og Casper’ er en fin og oplysende forestilling om at gøre det, man godt kan lide, uden at bekymre sig om hvad andre tænker.

For børn fra 3-8 år.

Børn 20 kr. / voksne gratis
Både børn og voksne skal have billet.