Stillfoto fra forestillingen "Om lidt er alting nu"
Foto: Andre Andersen

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:10
Pris
20/0 kr.
Målgruppe
For mindre børn
Teater og fortællinger

Om lidt er alting nu

Lørdag 25. marts
Kom og oplev Teater Mys og Teater Refleksions poetiske dukkeforestilling om at leve i nuet og mærke, hvad der er vigtigt - en smuk fortælling for de små med udgangspunkt i lyset og glæden ved at besøge bedsteforældre.

Nu drejer hele verden rundt. Jeg kigger ud; her er alt, jeg skal bruge: Min gynge, min lampe og mine sko, der løber hurtigt. Blade, der falder fra træerne og haner, der galer. Her er alt det, der gør mig glad, og det, der er sjovt. Det, der er mærkeligt, som jeg ikke forstår. Det, der gør ondt, og det, jeg ikke vil. Alt det, der kilder i maven, og det, der smager godt. Alt det, der er lige om lidt.

I et univers af små trækasser, nøje udvalgte objekter, stemninger og billeder fører en lille dukke og to dukkeførere jer med ind i en sansning af nuets og de vigtigste øjeblikkes store værdi. Oplev en forestilling som for de små vil være stemningsfyldte øjebliksbilleder, som skaber et rum af tryghed og livsglæde, og for de voksne vil kalde på minder og erindringer. 

Om teatrene

Teater Refleksion og Teater MY er to  Reumertvindende teatre, som nu forener deres særegne og karakteristiske udtryk i en forestilling for børn - denne gang om nuet og de vigtigste øjeblikke.

For børn fra 3-8 år.

Børn 20 kr. / voksne gratis.
Både børn og voksne skal have billet.