Dekorativt billede

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:40
Pris
Gratis
Målgruppe
For mindre børn
Teater og fortællinger

Monstersjov for de mindste - drama, udklædning og gode historier

Tirsdag 17. oktober
Det vrimler med monstre og (u)hygge på biblioteket i efterårsferien, og de kommer rundt til alle vores biblioteker - også når vi sammen med Musik-og Kulturskolen inviterer til drama, udklædning og gode historier for de mindste i Vejle med Boba og Lille Fetir Luttemand.

Sammen Musik- og Kulturskolens dramalærer Sofie og bibliotekets børnekulturformidler Laura, vil vi lytte, synge og lege os igennem historien om vandalen Boba og hans store ven Lille Fetir Luttemand. I en sovende by af store papkasser skal vi vælte og bygge op igen. Klæde os ud, bytte roller, danse og synge.

Den magiske fortælling ”Når alle sover” er skrevet af Nicolai Houm og illustreret af Rune Markus. Den handler om et usædvanligt venskab og om de udfordringer, man står overfor når man begynder at omgås store pelsklædte monstre:

“Om natten. Når alle sover. Og drømmer om det, de nu drømmer om. Så kommer Boba. Boba river alt det ned, han får øje på. Markiser, lygtepæle og meget mere. Han er tredive meter høj og har pels. Ingen ved det. Ingen ser det. Alle sover fra larmen. Undtagen én.”

“Når alle sover er en magisk fortællingen om et usædvanligt venskab og om de udfordringer, man står overfor når man begynder at omgås de store pelsklædte monstre.”

For børn fra 3-7 år og deres voksne.
De voksne er også velkomne til at deltage.

Gratis entré, men husk tilmelding.