Kaffekop med kranie

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Viden og videnskab

Death Café

Torsdag 27. oktober
Har du lyst til at tale om døden? Kom og vær med, når vi tre eftermiddage i efteråret inviterer til en uformel snak om døden.

Tre gange i løbet af efteråret holder vi Death Café på Vejle Bibliotek, hvor der vil være tid til at drikke kaffe, spise kage OG snakke om døden.

Denne gang har du mulighed for at høre om Vågetjenesten. Vågetjenesten i Vejle er et tilbud via Røde Kors. De frivillige i Vågetjenesten sidder hos døende fortrinsvist om natten. Tjenesten fungerer som aflastning for bl.a. de pårørende, der ofte har været ’på’ i lang tid, så de kan få en velfortjent pause. 

Idéen med at mødes og tale om døden i et åbent, fordomsfrit og uformelt rum startede i 2011 i England, hvor Jon Underwood slog dørene op til sit hjem for at mødes med andre mennesker for at tale om døden og dødelighed. Siden har der fra Nordamerika, Europa og Australien været afholdt i omegnen af 15.000 Death Cafés, og nu er muligheden også kommet til Vejle, hvor vi tre eftermiddage kl. 16.30 har kaffen klar til en snak om døden i godt selskab.

Selvom Death Cafés er åbne for alle, er de ikke sorggrupper eller terapi, men et venligt rum, hvor vi taler om det uundgåelige.

Alle er velkomne.

Gratis entré - bare mød op!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lis Gregersen: likjg@vejle.dk eller på telefon: 23 67 62 52.