Om dette arrangement

Tid
18:30
Pris
Alm. billetpris
Lokalitet
Byens Bio, Jelling
Målgruppe
Voksne
Voksen

Filmvisning: Pagten

11.08.21
Vær med, når Byens Bio inviterer til visning af Bille Augusts film "Pagten". Nikolaj Elf indleder aftenen med et kort oplæg om Thorkild Bjørnvigs liv og værk, inden filmen går i gang.Arrangementet er stablet på benene af Bog og Bio.

Pagten tager udgangspunkt i historien om den unge digter Thorkild Bjørnvig og hans møde med den aldrende verdensstjerne Karen Blixen. Bekendtskabet resulterer i en pagt, som kræver ufravigelig troskab fra Bjørnvigs side, mod at Blixen til gengæld tager ham under sine vinger. En pagt, som vender op og ned på deres liv, og bringer dem begge ud, hvor de ikke kan bunde. 

Filmen er delvis baseret på Bjørnvigs erindringsbog Pagten - mit venskab med Karen Blixen om forholdet mellem Bjørnvig og Karen Blixen.
 
Billetter til arrangementet kan købes ved indgangen eller på Byensbio.dk
 
Har du brug for at varme op til arrangementet og blive klogere på Karen Blixen, kan du komme til Fælles Læsning på Jelling Bibliotek torsdag den 5. august kl. 16. Her vil bibliotekar Else Zakarias læse en af Karen Blixens fortællinger højt, og lede en samtale hvor alle kan være med.

Læs mere om Karen Blixen Fælles Læsning.