Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Der er krav om mundbind ved vores arrangementer, når du går ind og ud af lokalet eller bevæger dig rundt. Du kan fjerne mundbindet, når du sidder på din plads. Husk, at du selv skal medbringe mundbind.Der er krav om mundbind ved vores arrangementer, når du går ind og ud af lokalet eller bevæger dig rundt. Du kan fjerne mundbindet, når du sidder på din plads. Husk, at du selv skal medbringe mundbind.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Portræt af Karen Fastrup

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60 Kr
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Voksen

Karen Fastrup: Hungerhjerte

10.11.20
Sidste år udgav Karen Fastrup den selvbiografiske og anmelderroste roman "Hungerhjerte". Hun har selv haft en psykisk sygdom og været indlagt flere gange, og i bogen beskriver hun nærværende og vedkommende om, hvordan det opleves at få en psykisk sygdom. Mød den spændende forfatter og hør hende fortælle åbent og personligt, men også med humor, om både sin skriveproces og sine erfaringer med psykiatrien.

Hungerhjerte er en gribende fortælling om at være født i en højskolefamilie, miste sin bror som barn og senere i livet at få diagnosen borderline. Romanen indbragte Karen Fastrup titlen som ”Årets tabubryder” i Femina og blev præmieret af Statens Kunstfond som et værk af særlig høj kunstnerisk kvalitet.

"Karen Fastrup skriver om sindssygdom, så man kan mærke det på egen krop. Men især skriver hun om at være menneske, og det gør hun fremragende." – Politiken

Karen Fastrup debuterede som forfatter i 2000 med romanen Brønden, og har siden skrevet flere romaner. Ved siden af sit eget forfatterskab oversætter hun også andre forfattere som Harper Lee, Linn Ullmann og Karl Ove Knausgaard til dansk.

Arrangementet er støttet af

Kunstfondens logo

 

OBS! Arrangementet er blevet flyttet fra den 21. september på grund af det stigende COVID19-smittetryk i Vejle Kommune.