Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Åben bog

Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Voksen

Litteratur i HUSET

14.11.20
Er du vild med litteratur, og vil du gerne vide mere om de største klassikere og de nyeste strømninger inden for dansk og international litteratur? Så vær med, når litteraturformidlere fra Vejle Bibliotekerne tager pulsen på de nyeste litterære tendenser og dykker ned i historiens litterære perler.

Undervejs omtales og anbefales en række romaner, og du er også meget velkommen til at dele ud af dine favoritter.

Denne gang er overskriften "Litteratur fra grænselandet". I år er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Vi markerer jubilæumsåret ved at se nærmere på forfattere, der har ladet sig inspirere af den dansk-tyske identitet. Knud Romer, Jens Baggesen og Sigfried Lenz vil bl.a. få nogle ord med på vejen.

Gratis entré.
Der er et begrænset antal pladser pga.Covid19-restriktionerne, så husk at bestille billet.

OBS! Dagens tema er ændret i forhold til det trykte program