Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Der er krav om mundbind ved vores arrangementer, når du går ind og ud af lokalet eller bevæger dig rundt. Du kan fjerne mundbindet, når du sidder på din plads. Husk, at du selv skal medbringe mundbind.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Digizonen
Målgruppe
Voksne
Voksen

Spilaften - Magic: The Gathering

18.02.20
Kom til spilaften på Vejle Bibliotek om tirsdagen, hvor der spilles Magic the Gathering.

Det praktiske

Om tirsdagen mødes vi til spilaften på Vejle Bibliotek, hvor der spilles Magic: The Gathering i Digizonen. Dørene åbner klokken 17, og det sidste kort skal spilles inden klokken 22, hvor biblioteket lukker. Hver anden tirsdag 

Du kan komme ind til lokalet ved at taste dit CPR-nr. og din pinkode ved indgangen, dog kun hvis du er oprettet som låner på Vejle Bibliotekerne. Hvis ikke, kan du ringe til Emil på tlf. 40 42 88 41, så sørger vi for at åbne døren.

Hvad er Magic?

Magic: The Gathering er verdens ældste TCG (Trading Card Game) og udkom første gang i USA i 1993. Spillet er siden blevet større og større med nu mere end 15.000 forskellige kort, og spilles i de fleste dele af verden. Spillet minder om andre lignende TCG som Pokémon og Yu-Gi-Oh.

Magic-kort kan spilles på mange måder og med mange forskellige regler, til disse spilaftener er det oftest Commander/EDH der bliver spillet, men alle formater og deck-typer er velkomne.

Kontakt

Vi vil meget gerne byde nye folk velkomne, så hvis du har nogle spørgsmål kan du kontakte os på: emiaa@vejlebib.dk eller thdsa@vejlebib.dk, eller blot komme ned og tage en snak med nogle af dem der spiller.

Vel mødt!