Sådan finder du podcasts

Hvordan finder du egentlig en podcast? Find svaret her!

Du kan lytte til podcasts gennem dedikerede apps på din smartphone og tablet. Eller du kan finde den enkelte podcasts egen hjemmeside. Her følger en kort vejledning til de forskellige metoder:

Apple: Når du får en ny iPhone eller iPad er der automatisk installeret en podcastapp. Gennem den kan du finde de fleste podcasts. Hvis du ikke er tilfreds med den app, der ligger på dit Apple-produkt, kan du selv finde en app gennem App Store.

Android: Telefoner, der bruger styresystemet Android, har ikke automatisk en podcastapp installeret. Men det er nemt at finde en gratis version. Nogle af de større apps er ‘Google Podcasts’, ‘Castbox’, ‘RadioPublic’ og ‘Podbean’. De kan alle søges frem gennem Google Play, som allerede er installeret på din Android-telefon.

Computer: På din computer kan du også downloade programmer, som du kan bruge til at lytte til podcasts. Et af de mest anvendte er iTunes, men der findes også andre. Hvis du ikke ønsker at downloade et program, kan du også søge podcastene frem ved hjælp af din internetbrowser.