Frygtløs og nysgerrig projektleder

Kan du sikre fremdrift i komplekse biblioteksprojekter og tænke nyt, når det gælder vores digitale udvikling? Vil du bidrage med at udvikle et af landets 6 centralbiblioteker? Hvis ja, så søger vi lige nu en skarp projektleder til at bistå os med at opfylde vores mål.

Vi søger en projektleder til team Udvikling og IT ved Vejle Bibliotekerne. Du vil sammen med dygtige kollegaer bidrage til, at udvikle Vejle Bibliotekerne lokalt i Vejle Kommune, samt regionalt og nationalt som et af de seks danske centralbiblioteker. Som vores nye projektleder får du ansvaret for at styre en række større projekter igennem fra start til ibrugtagelse hos modtagerne. Du vil bl.a. få til opgave at sikre, at bibliotekets krav til det færdige produkt realiseres bedst muligt.  
 
I Vejle Bibliotekerne arbejder vi ud fra en tydelig kompetencestrategi, hvor vi bl.a. gør noget ud af, at vi kan lære af hinanden. Derfor er det bestemt en fordel, hvis du kan arbejde med sidemandsoplæring og gerne deler med dine kolleger. 

  • netværksskabende
  • kreativ og idérig
  • på forkant med den digitale udvikling

Det er en fordel, hvis du har dokumenteret erfaring med projektledelse fra enten biblioteksverdenen, kulturlivet eller museer. Og vi forventer, at du også gerne vil være med i den udførende del af projektopgaverne.

Hvem er vi?
Vejle Bibliotekerne er et af Vejle Kommunes største kulturtilbud. Vejle Bibliotekerne består af hovedbiblioteket i Vejle og fire kulturhuse fordelt i Jelling, Give, Egtved og Børkop. Vejle Bibliotekerne er Centralbibliotek og servicerer Region Syddanmarks biblioteker med overbygningsfunktion for biblioteksmaterialer og kursusvirksomhed. Vi er en teambaseret organisation bestående af 5 teams, og 3 mindre stabsfunktioner.

Vi er et fremadsynet og udviklingsorienteret bibliotek, der arbejder ud fra en nyligt vedtaget bibliotekspolitik og strategi. Vejle Bibliotekerne er en projektorienteret organisation fyldt med spændende ideer – derfor mangler vi dig til at være med til at omsætte dem.

Du kan finde mere information om bibliotekspolitikken, vores strategi og organisation på vejlebib.dk.

Hvem er du?

  • Du er vant til at styre store (og gerne digitale) projekter
  • Stærke projektledelseskompetencer og gerne erfaring fra andre projekter.
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – formentlig på AC niveau suppleret med projektlederuddannelse som, sammen med din erhvervserfaring, har gjort dig til en problemknuser, der trives med at arbejde selvstændigt og struktureret i en ikke altid forudsigelig hverdag.
  • Du har situationsfornemmelse og er vant til samarbejde på forskellige niveauer.  

Som person har du humor, er imødekommende i din kommunikation, og forstår at arbejde i øjenhøjde med mennesker uanset deres baggrund.  
 
Hvis du vil vide mere  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Lilli Mortensen 2362 4190, eller bibliotekschef Mette Høxbro 2498 5177  
 
Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, der ønskes besat snarest muligt, dog senest 1. oktober 2017.  
 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Vejle Kommune og relevant faglig organisation, forventet lønniveau vil ligge mellem 420.000 – 440.000 kr. årligt plus pension.  
 
Vi indhenter børneattest ved alle ansættelser.  

Interesseret?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer senest den 17. august 2017.  

Vi forventer at afholde samtaler den 22. august 2017 og anden samtale den 29. august 2017. I mellem første og anden samtalerunde vil du skulle gennemføre en personlighedstest.  

Vi foretrækker, at du søger stillingen online. Følg linket her til Vejle Kommunes hjemmeside og klik på ”SEND ANSØGNINGEN”. 

Vejle Bibliotekerne opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.