Katrine Qourning

Gratis foredrag – en rødvinsplettet barndom

Børn der vokser op i en familie med stof- eller alkoholmisbrug, slås ofte med at fungere som voksne. Hør hvorfor og hvordan Katrine Quorning fra Bredballe kom videre og ikke længere vil holde på familiens hemmelighed. Det sker når der er gratis foredrag 30. aug. kl. 19 på Vejle Bibliotek

Måske har du hørt Katrine Quorning i DR’s podcastserie En rødvinsplettet barndom? Katrine står også bag Instagram-profilen @flaskeboern, hvor hun har knap 10.000 følgere - med tegninger og ord giver Katrine indsigt i, hvordan hun oplever at være barn af en alkoholiker.

Katrine har på egen krop mærket, hvordan barndommens oplevelser trækkes med ind i voksenlivet:

På overfladen ser alt ellers fint ud. Katrine kommer fra en kernefamilie med far, mor og to søskende. Uddanner sig til gymnasielærer, får sit drømmejob, kæreste og barn.

Men så sker der noget.

Katrine begynder at ryste, svede og kaste op, når hun skal undervise og bliver sygemeldt med stress. Det går langsomt op for Katrine, at der er en sammenhæng til familiens hemmelighed: En mor, der drikker for meget – et misbrug, der voksede sig stort over en længere årrække.
 

På dagen kan du også kan høre mere om Center for Socialt arbejdes (CESA) tilbud til unge, der vokser op i en familie med misbrug. Dem kan du læse mere om på www.ungeuniverset.vejle.dk

Aftenen er arrangeret af CESA og Vejle Kommunes Sundhedsafdeling.

Tidspunkt

Tirsdag den 30. august kl. 19 i Salen på Vejle Bibliotek

Tilmelding

Send en SMS til 5185 4494 eller en mail til CESA, mt@cesa.dk
Skriv dit navn, alder og telefonnummer.


Hør podcasten En rødvinsplettet barndom på DR.dk.

Tags