Jens Peter Madsen fotograferet af Ard Jongsma
Jens Peter Madsen fotograferet af Ard Jongsma

Opstart af Vejle Egnens Fortællekreds

11.10.22
Elsker du at fortælle? Vil du gerne blive bedre? Så vil vi gerne se dig til oprettelse af Vejleegnens Fortællekreds

Vil du være med i Vejle Egnens Fortællekreds?

Vi vil gerne invitere dig til at blive en del af Vejle Egnens Fortællekreds. I Fortællekredsen ønsker vi at udvikle vore fortællinger og fortælleevner ved Kærlig og Konstruktiv Kritik. Vi lægger vægt på, at fortællegenren er omfattende: egne frit opfundne fortællinger, selvoplevede episoder omsat til fortælling, fortælling efter litterære forlæg (noveller, eventyr, sagn, myter osv.) eller ……. Vi hjælper hinanden med sparring, feedback og almindelig snak, og måske ender vi med at komme ud med vores fortællinger til et publikum i Vejle og omegn. 

Det er ikke en forudsætning, at du tidligere har arbejdet med fortælling, men sammen vil vi lave forskellige fortælle-øvelser og lege og sammen udvikle os som fortællere. 

Vi mødes mandag aften på Vejle Bibliotek ca hver 4. uge kl. 19.00 - 21.30, medbring selv kaffe /te. Første gang vi mødes er mandag d. 24. oktober, og her får vi besøg af en garvet fortæller Jens Peter Madsen, som flere gange har gæstet Trekantsområdet. Han bidrager til aftenen med egne fortællinger og vil sætte gang i nogle fortællelege og en omgang lynhistorier. 

Læs interview med Lene Poulsen (en af initiativtagerne til fortællekredsen) fra Vejle Amts Folkeblad

Ingen tilmelding. Bare mød op

Har du spørgsmål? Kontakt Helle Sørensen hellems@me.com

Materialer