Vi Var Løgnere af Emily Lockhart

Praktikanten anbefaler: En bog, som er svær at slippe

I uge 46 har vi haft en ung erhvervspraktikant i huset på Vejle Bibliotek. Hun fik til at opgave at skrive lidt om en af hendes favorit læseoplevelser.

“Vi var løgnere” er en bog af E. Lockhart. Den handler om overklassefamilien “Sinclar”. Candace Sinclar og hendes familie tilbringer de fleste sommerferier på deres private ø, Beechwood Island. De tre ældste børnebørn og deres ven Gat er på øen det meste af tiden, bader og spiller tennis. En sommer forelsker Candace sig i Gat, hvilket giver en masse problemer. Alt ser idyllisk ud, men under overfladen er både formuen og familien ved at gå fra hinanden.

Jeg synes en af tingene der gør bogen god er, at forfatteren får beskrevet mange ting godt uden, at det bliver alt for langtrukkent og kedeligt at sidde og læse. Når man først er kommet et stykke ind i bogen var den virkelig svær at slippe fordi der kommer et plot tvist.
 
Der er meget sommerhygge i bogen som at lave bål eller at tage på stranden. 
Men også mange triste steder der får en til at tænke over tingene en ekstra gang. Det er en kærlighedshistorie med noget mystisk ind over. 
Det er en god bog der ikke er alt for lang.   

Materialer