Praktikanten anbefaler: Kunsten at tegne mennesker og kunsten at tegne dyr af Walter Foster

02.06.23
I denne uge har vi en ung erhvervspraktikant i huset på Vejle Bibliotek, som blandt andet fik til opgave at skrive lidt om en af hendes favoritbøger.

Hvis du ligesom vores praktikant elsker at tegne både mennesker og dyr, så kan vi anbefale dig at låne bøger om Kunsten at tegne. I bøgerne her vises der teknikker, redskaber og øvelser du kan give dig i kast med, for at blive bedre til at tegne. Vores praktikant nyder især at tegne portrætter og har selv tegnet et par stykker, mens hun var i praktik her på biblioteket.

Der er virkelig mulighed for at fordybe sig i teknikker og nyde metoder når man låner bøgerne med hjem. Der er mange udfordringer og ny inspiration at hente i bøgerne, selv hvis du er en dygtigt kunster. Praktikanten fik mod på at kaste sig over nye dyr som fx ænder, men også yndlingsdyret hesten er blevet øvet.

Man kan låne bøger om alt muligt forskelligt på biblioteket og lysten og inspirationen blev fodret i denne uge. Praktikanten har haft en god oplevelse og anbefaler andre at komme i praktik.

Tak til vores praktikant.

Materialer