Forsiden på bogen Vild Symfoni

Dan Browns første billedbog ”Vild symfoni” – samler familien i en ny musikalsk læse/lytte oplevelse

13.11.20
​​​​​​​Læs billedbogen om Maestro Mus og hans musikalske venner, skrevet og komponeret af ”Da Vinci mysteriets” forfatter, Dan Brown.

Maestro Mus rejser verden rundt for at samle sig et orkester fuld af dyrevenner. Alle dyr har hver især deres helt egen lyd og unikke egenskaber, som de legende rim fortæller om. Med en smartphone kan bogens sider scannes, så det originale soundtrack spiller, mens der læses.

Billedbogen ”Vild symfoni” ser på overfladen ud som de fleste andre smukke, klassiske og venlige billedbøger, men den rummer langt mere end det. For hvis man dykker længere ned i Dans Browns musikalske bog, viser det sig at den også rummer gåder og ordspil, tilsat et skvæt ”Find Holger” i form af en lille bi, foruden den helt unikke klassiske musik, som Dan Brown har komponeret til bogen, frit tilgængelig  i form af en gratis app. 

Det er nok de færreste der ved, at Dan Brown har komponeret og spillet musik fra han var fem år gammel? Han læste som ung komposition på universitetet, og med billedbogen ”Vild symfoni”, ønsker han at give sin fascination af klassisk musik videre til den næste generation. Han siger i et interview til Politiken: ”Musik træner din fantasi. I musikken er du selv nød til at skabe billeder. Du lærer et andet sprog, der er universelt og båret af følelser. Og derudover er det at spille musik med til at udvikle din hjerne. Det har en målbar fysiologisk effekt at træne andre dele af hjernen end dem, du bruger til matematik eller til at læse”.

Dan Brown ønsker at alle børn i hele verden, uanset baggrund, gennem billedbogen, får mulighed for at lære den klassiske musiks særlige tonesprog at kende. 

Musikken er indspillet af Zagreb Festival Orchestra og illustreret af den ungarske tegner Susan Batori.

For at få den totale oplevelse af bogens unikke lydunivers, skal læseren downloade den gratis app, via bogens QR-kode.

Målgruppe: 4-8 år.

Besøg bogens hjemmesiden og se den lille video, hvor Dan Brown fortæller om billedbogen ”Vild symfoni”

Materialer