Læseklubben Bogboblen

30.01.23
Er dit barn glad for at læse og være kreativ? Så er der stadig pladser i vores børnelæseklub Bogboblen, som mødes den første torsdag i måneden på Børkop Bibliotek.

Vi er lige blevet færdige med at læse ”Den første kat i rummet åd pizza”- en sjov tegneserie, skrevet af Mac Barnett & Shawn Harris. Nede på børnebiblioteket i Børkop kan man se den udstilling, som vi har lavet om bogen og mens vi lavede udstillingen, drak vi selvfølgelig ”smaskesvapsere”, som er en drink fra bogen børnene selv kan mixe. Nogle af børnene gik i gang med at lave robotter så snart vi sagde ”Sæt i gang” og andre har arbejdet på  en lille animationsfilm inspireret af bogen. Børnene er selv med til at bestemme hvad vi skal lave i klubben og vi arbejder ud fra at børn formidler til børn. 

Om læseklubben spørger en af børnene :”Hvorfor laver vi ikke sådan noget i skolen?”.

Om bogen siger en af børnene:  ”Den tager under 24 timer at læse” og ”Hvornår kommer 2.del?”- desværre er den ikke udkommet endnu. Den kan varmt anbefales til fans af Hundemand og Kaptajn Underhyler og næste gang skal vi arbejde med gyserhistorier, hvor vi har fundet nogle rigtig uhyggelige historier frem, som børnene skal høre og arbejde videre med.  

Læseklubben Bogboblen afholdes på Børkop Bibliotek den første torsdag i hver måned fra kl. 16-17.30.
Hvis du kender et barn der også har lyst til at være med og som er mellem 9 og 12 år, så kontakt: mlonh@vejle.dk eller kig forbi for at høre mere.