Sommerbogen 2017

Sommerbogen 2017

31.05.17
Danmarks største læsekonkurrence for børn!

Inden vi får set os om, begynder skolernes sommerferie og dermed folkebibliotekernes landsdækkende læsekonkurrence for børn i alderen 7-14 år Sommerbogen 2017.

Sommerbogen åbner fredag den 16. juni kl. 12 på børnenes digitale bibliotek og mødested Biblo.dk og på landets biblioteker, hvor der foregår en masser af læseaktiviteter og lokale Sommerbogs konkurrencer. Opfordringen til børnene er enkel: Læs og anmeld så mange bøger som I kan i løbet af sommerferien, og vind en masse fede præmier. Børnene vælger selv de bøger, som de ønsker at læse og anmelde, og anmeldelserne kan laves enten på skrift eller som video.
I Sommerbogen er der både en fritidskonkurrence, hvor børnene gerne af egen fri vilje skal læse og anmelde deres favoritbøger. Der er også en skolekonkurrence for 1.-6. klasse, hvor en heldig klasse vinder et forfatterbesøg.
Som optakt til Sommerbogen drager nogle af Vejle Bibliotekernes børnebibliotekarer ud på 11 skoler, for at fortælle børnene om Sommerbogskonkurrencen på BIBLO og hvad man ellers kan finde af spændende ting på Biblo.dk. De vil også give børnene inspiration til at læse en masse spændende, sjove, gyselige, sørgelige og fantasti­ske børnebøger, der passer lige netop til dem.  

På Vejle Bibliotekerne kan du altid hente inspiration til en god bog, og vores Midgårdsorm vil hen over sommeren fungere som bogorm, hvor man kan hænge ud og læse sine sommerbøger.

Desuden har vi bogpræmier til alle i målgruppen, der har lavet 3 boganmeldelser på biblo.dk.

Læs mere om Sommerbogen 2017 på www.biblo.dk Konkurrencen slutter den 26. august.

God læselyst i sommerlandet”