Tegneserier og graphic novels til børn

20.07.22
Måske kender du allerede historierne om Hundemand og Mira, men kender du så også Spilledåsen, Heksene og Amulet? Her på biblioteket har vi mange tegneserier og graphic novels til børn og herunder har vi samlet nogle af de allerbedste for de 7-12-årige– rigtig god fornøjelse!

Heksene af Dahl og Bagieu

Ved du hvordan en heks ser ud og opfører sig?

I "Heksene" møder vi en dreng, som netop har mistet sine forældre og derfor er hans mormor flyttet ind. Hun ved faktisk utrolig meget om hekse, selvom de kan være svære at genkende i forklædning, men så snart de tager deres parykker og hvide handsker af, ja, så ved man om man står overfor en heks. Drengen og mormoren tager på en lille tur til et kurhotel ude ved vandet og på samme tid bliver der afholdt en konference for KSBFB, som står for Kongeligt Selskab til Beskyttelse af Forfulgte Børn. Men vil den mystiske samling af kvinder til konferencen virkelig beskytte børn?  

Spilledåsen af Gijé

Den dag Nola fylder 8 år, får hun en helt særlig spilledåse af sin far og dengang Nolas afdøde mor var barn, fik hun den også i gave. Den spiller fantastisk smukke melodier, men det er ikke det eneste, som gør den helt særlig. Inde i spilledåsen er der en lille pige, som har brug for Nolas hjælp, men kan man rejse ind i en spilledåse? 

Amulet af Kibuishi

I en by ved navn Norlen kan man finde et gammelt og meget mystisk hus og dette finder søskendeparret Navin og Emily ud af, da de flytter ind i huset sammen med deres mor. Da de rydder op i huset, finder de en amulet, som begynder at lyse og vække Emily, som har den på, da hun ligger og sover. Et monster bortfører deres mor og da de følger efter, havner de i en helt anden verden med elvere, robotter, synske træer og talende dyr. 

Materialer