Videobingo med pigerne fra Booktuberklubben

23.07.19
Vejle Biblioteks Booktuberklub har haft travlt med at spille videobingo mod Fredericia, Billund og Middelfart Booktuberklubber. De seje piger i Vejle lagde ud med en række, hvilket udløste bogpræmier, men...

Selvom pigerne i Vejle Biblioteks Booktuberklub kom godt fra start, endte det alligevel med at Fredericia Biblioteks Booktuberklub overhalede Vejle indenom og fik pladen fuld inden sommerferien. Pigerne i Fredericia kan nu se frem til en gufkurv til deres første klubmøde efter sommerferien.

De 9 opgaver på Booktubernes videobingoplade var
 

1. Min sommerlæsning
Emilia og Lily fortæller om de bøger, de gerne vil læse i sommerferien. Emilia vil gerne læse 'Monsterinvasionen' af Max Braillier og Kristina Ohlssons 'Ørneklippens hemmelighed' mens Lily vil kaste sig over YouTuberen Fie Laursens 'Min ærlighed'.
Se videoen her
 

2. Solskinsanmeldelse
Naya og Damita anmelder Twillight af Stephanie Meyer, som de giver 4 ud af 5 stjerner. Og da solen (næsten) skinner er det jo en solskinsanmeldelse.
Se videoen her
 

3. Tre sommerbøger
Naya, Lily og Emilia foreslår 3 bøger, som er gode at kaste sig over i sommerferien.
Se videoen her


4. Sommer og bøger (bog-tag)
Emilia og Naya skiftes til at svare på 6 spørgsmål om bøger og hjælper hinanden med at finde gule bøger.
Se videoen her


5. Sommerbogen
Damita og Naya fortæller om hvordan du (måske) kan få lov til at tømme en boghandel ved at deltage i læsekonkurrencen Sommerbogen på biblo.dk. 
Se videoen her
 

6. Vand-vittig
Damita og Frigga har fundet en bog med vittigheder på biblioteket og fortæller vittigheder.
Se videoen her


7. Strandtur
Sofie og Clara anmelder 'Hvalernes sang' af Ellen Richardson, der handler om tre piger der kæntrer og strander på en øde ø og som derfor er på strandtur, som var titlen på udfordringen.
Se videoen her


8. På rejse
Turen går til Nangijala. Kom med Clara og Sofie på rejse med Tvebak og Jonatan Løvehjerte.
Se videoen her


9. Kirsebærkys og kaos
Signe og Clara spiser kirsebær og fortæller om bogen 'Kirsebær og kaos', som er skrevet af Cathy Cassidy.
Se videoen her.


Vær med i Booktuberklubben! 
Er du mellem 12 og 14 år og har du også lyst til at lave videoer om dine læseoplevelser, så vær med i Booktuberklubben på Vejle Bibliotek. Vi starter op i uge 33. For flere informationer om hvor og hvornår se under 'Arrangementer' eller kontakt Marion Tirsgaard på marti@vejle.dk

 

 

Materialer