To piger læser over morgenmaden

Vores læseudfordring - familielæsedyst i oktober

13.09.18
Læs for din hamster, læs på hovedet, under dynen og mens regner siler ned udenfor. Alt det giver point i oktobers læsekonkurrence for børnefamilier, hvor I kan vinde en biograftur for hele familien.

Vores læseudfordring er en læsekonkurrence, der sætter fokus på læselysten i jeres familie. Det handler ikke om hvor meget og hvad I læser men hvordan og hvor I læser. Hver læseudfordring giver point fra 1-20, og I har 1 måned til at skaffe 100 point i 29 forskellige læseudfordringer. Klarer I læseudfordringen, er I med i lodtrækningen om 3 x 1 biograftur for familien og lykkeposer med bøger, bogmærker og andre små hemmeligheder.  

Læseudfordringen er for alle børnefamilier, og I skal som udgangspunkt klare udfordringerne sammen. Er der enkelte udfordringer, som I ikke kan klare sammen, er det ok, at børnene klarer dem på egen hånd.

I kan hente en læseudfordring på Børkop, Egtved, Give og Jelling Biblioteker, i Biblioteksbussen eller på børnebiblioteket i Vejle. I kan også downloade læseudfordringen her.

Hvem
Vores læseudfordring er for alle børnefamilier og for alle medlemmer af familien – både de, der kan læse, de der lige ved at knække læsekoden og de, der endnu ikke har lært at læse.

Start og slut
Læseudfordringen starter mandag den 1. oktober, når I slår øjnene op og slutter onsdag den 31. oktober, når I går i seng. Når I har samlet min. 100 point kan I aflevere jeres læseudfordring på jeres lokale bibliotek.

Noter løbende jeres point i regnearket på bagsiden af læseudfordringen og husk at udfylde bagsiden inden I afleverer læseudfordringen.

Aflever I senest torsdag den 1. november er I med i lodtrækningen. Vinderne får direkte besked.

For flere informationer kontakt bibliotekar Marion Tirsgaard på marti@vejle.dk.