Ubegrænset adgang til e-bøger om en række af tidens brandvarme emner

Misinformation, fake news, en bæredygtig fremtid og vores psykiske velbefindende i de sociale mediers tidsalder. Dette er drønvarme emner, som vi nu har en stor stak dugfriske e-bøger omkring – med ubegrænset adgang til.

Med få klik er det blevet meget lettere at få viden om, hvordan vi redder jorden i en tid, hvor vi bliver flere og flere, der forbruger mere og mere.  Du kan også nemt dykke ned i, hvordan vi redder vores egen mentale tilstand i en tid, hvor manipuleret information florerer og sociale medier piller ved vores selvforståelse.

Det Kongelige Bibliotek har nemlig, som led i at levere indhold til brugerne på nye måder, indkøbt 70 faglitterære e-bøger på engelsk til folkebibliotekerne.

Det er stærke titler som:

Der er købt titler inden for emneområderne bæredygtighed, energi, fake news, sociale medier og verdenskrig. Bøgerne henvender sig primært til studerende eller personer, der enten arbejder med områderne eller har en stor interesse herfor.

Her kan du se en liste over alle de nye titler.

Titlerne er tilgængelige i den digitale database Ebsco Masterfile, som du har fri adgang til med dit biblioteks-login til Vejle Bibliotekerne. Du finder alle Vejle Bibliotekernes mange digitale tilbud på vores hjemmeside under fanen ’digitalt’.

Materialer