Walking Landscapes Vejle - kunst og natur i dialog

Walking Landscapes Vejle - kunst og natur i dialog

10 kunstnere vandrer i og ved Vejle. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i landskabet og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

De 10 udvalgte kunstnere har alle en nær relation til området. Nogle bor i Vejle kommune, andre er opvokset dér, mens andre har oplevet en nær tilknytning enten gennem et familiært bånd eller en afgørende periode i vedkommendes liv.

Der er en fælles ambition om at være med til at skabe eller iscenesætte en fortælling. Nogle ønsker at søge tilbage, andre søger frem, mens nogle vil kortlægge omgivelserne eller lade fiktionen møde det faktiske landskab.

Denne kortlægning af kunstnerne selv og Vejle Kommunes omgivelser vil komme til udtryk gennem hver deres kunstneriske disciplin. Fra det kropslige udtryk med dans og performance, via fotografi, billedkunst og iscenesættelse samt gennem fortælling og sang. 

Walking Landcapes Vejle løber af stablen fra den 9. til den 18. oktober, og hver dag kan du opleve en ny kunstners vandring:

9. okt. 2021   Fotograf/lyriker Britta Egebjerg
10. okt. 2021 Billedkunstner Michael Isling
11. okt. 2021 Billedkunstner Jonas Erboe Rasmussen
12. okt. 2021 Koncept- og møbeldesigner Thomas Woltmann
13. okt. 2021 Billedkunstner Stine Ofelia Kildevang
14. okt. 2021 Danser Anna Stamp
15. okt. 2021 Billedkunstner/performer Mille Rude
16. okt. 2021 Performancekunstner Tove Vestmø
17. okt. 2021 Danser Michael Tang
18. okt. 2021 Fotograf Ane Bonde Rolsted

Følg alle vandringerne live via live-streaming-kanalen på Facebook.

Se hele programmet og hvordan du kan vandre med på Metropolis.dk.

Læs mere om Walking Landscapes Vejle på Metropolis.dk.


Walking Landscapes udgør første etape af METROPOLIS LANDSKAB. En kunstnerisk Danmarkstur, som i 2021-23 sætter fokus på relationen mellem mennesker og natur.

Organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med Vejle Bibliotekerne og Vejle Kunstmuseum med støtte fra Nordea-fonden og Statens Kunstfond.