5 hurtige spil
5 hurtige spil

5 hurtige spil

Her er fem gode spil, du kan spille igen og igen uden at spilde tiden!

Love Letter er hurtigt blevet en moderne klassiker, sandsynligvis pga. de simple, men solide mekanikker og den korte spilletid.

Det er en god, taktisk ganerenser mellem de lidt tungere spil, eller måske bare på farten, værtshuset og i sommerhuset efter aftensmaden.

For 2-4 spillere, 10+ år, ~20 min.

Ticket to Ride er et af de bedste spil for vordende brætspillere, der kunne tænke sig at tage skridtet videre fra Ludo og Matador.

New York-udgaven tager originalen og skrumper det ned til en fjerdel af spilletiden, hvor man i stedet dyster om at lægge taxaruter mellem bydele, fremfor togbaner i forskellige lande.

For 2-4 spillere, 8+ år, 10-15 min.

Noa er et spil af knap så bibelske proportioner, hvor det gælder om at samle grupper af dyr og lokke dem ombord på sin ark.

Det er et ganske simpelt spil, men bliver djævelsk svært når modstanderne snupper de dyr du skulle bruge!

For 2-5 spillere, 7+ år, ~30 min.

Kingdomino tager det politiske spil helt op til monarkiske niveauer. Spillerne er små konger, der kæmper om landskabsbrikker for at udvide deres kongerige. 

Jo større et område af en bestemt type, des flere point kan der indkasseres. Hver runde foregår lidt som en auktion, hvor den spiller der tog den bedste brik sidste gang, måske vælger sidst denne gang.

For 2-4 spillere, 8+ år, 15-20 min.

Codenames er et af de spil, der SKAL prøves, hvis du ikke allerede har spillet det.

"Kort sagt" er det et ordassociationsspil, hvor man dyster i hold og udfordrer sine sproglige og (til tider) tankelæsningsevner.

For 2-8+ spillere, 14+ år, 15 min.