Bogen "Før sidste akt" oven på en stak kataloger.

De bedste danske krimier fra det seneste år - 2021

26.03.22
Mangler du lidt inspiration til din næste krimi eller spændingsroman? Så er der hjælp at hente i kataloget "De bedste bøger - krimi og spænding", som nu er nu på gaden. Hent det på dit lokale bibliotek - eller læs videre her, hvor vi har samlet alt det bedste danske fra det seneste års tid.

Fik du fx læst Lasse Holms historiske krimi "Før sidste akt", som udkom sidste år? Den atmosfærefyldte krimi fra 1800-tallets København om den purung balletdanser, som bliver myrdet, er bare én af de mange gode danske krimier, du kan finde i vores nye katalog med "De bedste bøger - krimi og spænding".

Igen i år har bibliotekar Else Zakarias nemlig samlet alle de bedste læseoplevelser fra det seneste års tid inden for krimi- og spændingsgenren i kataloget. Måske er der flere rigtig gode krimier fra det senest års tid, du ikke lige fik læst?

Her  har vi samlet alle de bedste danske krimi- og spændingsbøger til dig. Hvis du også vil se, hvilke nordiske, europæsike og amerikanske bøger, der er med i kataloget, kan du allerede nu hente det på dit lokale bibliotek eller i biblioteksbussen - eller du kan downloade det som pdf.

Download kataloget som pdf.

God krimilæselyst.

Materialer