Glenn Bech fotograferet af Lærke Posselt
Glenn Bech fotograferet af Lærke Posselt

Mød Glenn Bech

23.09.22
Den højaktuelle forfatter udgiver ny bog den 30/9 og besøger Vejle Bibliotek

Glenn Bech modtog Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris i 2021 for sin roman "Farskibet", som også indbragte ham Blixen-prisen for årets bedste roman. 

Glenn Bech er snart aktuel med en digtsamling "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet", hvor han skriver om uligheden i vores velfærdssamfund. Bogen har allerede har fået en del mediebevågenhed, blandt andet med et interview i Deadline den 19/9 . Bogen er allerede forudbestilt af så mange læsere, at den er at finde på Saxo's bestsellerliste.

Kom og hør Glenn Bech fortælle om sin nye bog, når han gæster dette års debutantprisoverrækkelse på Vejle Bibliotek, fredag den 30/9 kl. 16-18. Der er gratis adgang. 
Du kan forudstille bogen hos den lokale boghandel, som vil gøre deres yderste for at have bogen klar til dig på udgivelsesdagen den 30/9. Glenn Bech signerer gerne din bog, hvis du kommer til prisoverrækkelsen på biblioteket.
Eller du kan bestille bogen her på biblioteket, så får du besked, når vi har fået den og den er klar til udlån.

Fra den 29/9 kan du se et interview med Glenn Bech på Forfatterweb. Du logger ind med dit bibliotekslogin.

Alle er velkomne til prisoverrækkelsen, hvor du også kan møde dette års prisvindere. Læs om de forfattere, der er shortlistede til prisen 2022

Materialer