Tintin Rejsen til Månen

Tegneserier med rumrejser

13.02.22
Hvis du nu helt selv kunne vælge, ville du så rejse til månen eller til Saturn?

På biblioteket har vi rumtema i vinterferien og i den anledning har vi fundet nogle af de bedste tegneserier og graphic novels frem, som handler om at rejse ud i rummet.

Rejsen til Saturn af Claus Deleuran (2001)
Måske er Casper Christensens stemme det første du tænker på, når du hører titlen ’Rejsen til Saturn’, men Claus Deleuran tegnede den faktisk tilbage i 1977 og denne samfundssatiriske tegneserie handler om en flok unge mænd, som tager afsted på mission til Saturn for at gøre planeten til dansk territorium.

Nekomajin af Akira Toriyama (2007)
Hvis du er glad for manga og leder du efter nogle sjove historier, så er det ’Nekomajin’, som du skal prøve at låne med hjem. Nekomajin er navnet på en kattelignende figur, som driller rumturister, der kommer forbi Jorden. I bogen kan du også møde mange velkendte figurer fra Dragon Ball universet.  

Og så er der selvfølgelige andre klassikere som ’Tintin på Månen’ af Hergé og ’Journey to the Center of the Earth’ af Verne (vi har en graphic novel udgave af den historie) og herunder har vi samlet en god håndfuld titler, som måske kan ryge med i din kuffert, hvis du smutter afsted mod det uendelige univers. God læselyst!