Wagner-Beckerlee-Katinka

Glæd dig til efterårets musikarrangementer

Vejle Bibliotek slammer alle esserne i bordet med efterårets musikalske artist-talks: The Raveonetttes, Franz Beckerlee og Caspar Eric x Katinka Bjerregaard!

Altså ... Interview med Beckerlee? The Raveonettes spiller og fortæller? Caspar og Katinka digter kroppen med stort K?

What's not to like?

Vi forventer fuldt hus. Der er allerede solgt mange billetter, så skynd dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt.

THE RAVEONETTES

De to musketerer er tilbage - 20 år efter, at de satte en bombe under den danske musikscene med deres kontrastfyldte univers mellem skærende dissonans og sødmefyldt vokal. B-films musik hvor tre-akkorders noise møder Phil Spector.

Første hug med den nihalede faldt i 2002 på ep'en 'Whip It On!', og sikrede dem en kæmpekontrakt med Columbia Records. Skarpt efterfulgt af duoens første album 'Chain Gang Of Love' ... og med den efterfølgende række albums indtog de resten af verden. Hvem husker ikke ørehængeren 'Love In A Trashcan', der i USA kom i adskillige club- og trashmixes?
Nu fejrer vi 20-års jubilæet i denne artist-talk med musikalske indslag. Den garvede Gaffa-anmelder Finn Madsen er ordstyrer.

Sune Rose Wagner og Sharin Foos jubilæum er her i august lige blevet hædret med hyldestalbummet 'Rip It Off!', hvor navne som MØ, Trentemøller, Dave Gahan (Depeche Mode), Jesse Hughes (Eagles of Death Metal), Josh Hommes (Queens of the Stone Age), Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre), Brimheim, PRISMA og The Black Angels alle har bidraget med covers af tracks fra debuten 'Whip It On!'. FRANZ BECKERLEE

Der er lagt op til den helt store oplevelse, når den legendariske Gasolin-guitarist Franz Beckerlee den 3. oktober møder op på Vejle Bibliotek til en artist-talk med Thomas Vilhelm og Niels Ole Baadsgaard.

Helt aktuelt har trekløveret netop udgivet biografien 'Stonefree - et liv med og uden Gasolin' (releasedato den 7. september) baseret på Franz Beckerlees farverige og fantastiske livshistorie fortalt af ham selv. 

Så kom og hør Beckerlee fortælle historien om sin opvækst i København, tiden som altsaxofonist i avantgarde- og freejazz - og selvfølgelig ikke mindst - GASOLIN.

Kort sagt Franz Beckerlee uden filter.

Franz Beckerlee

CASPAR MØDER KATINKA

En poetisk og musikalsk aften med digteren og dramatikeren Caspar Eric og sangskriveren Katinka Bjerregaard, forsanger i bandet Katinka, hvor de taler åbent om forholdet til deres kroppe, om den stigmatisering og diskrimination man kan opleve, når man har en 'anderledes' krop og føles sig fremmedgjort, og hvor de giver eksempler på, hvordan de hver især inddrager forholdet til kroppen i deres kunstneriske udfoldelser i digt og musik.

Samtalen er baseret på parrets aktuelle bøger, Caspar Erics 'Nye balancer : handicapdigte' og Katinka Bjerregaards 'Klump', som begge er bøger, hvor de med lige dele humor og power behandler emnet poetisk i krydsfeltet mellem det private og det politiske.