Det digitale køkken
Det digitale køkken

Det digitale køkken

29.05.19
Vil du gerne undgå at få pletter i dine gode kogebøger? Så er der rig mulighed for i stedet at finde digitale opskrifter, som du kan læse på din tablet. Her kan skærmen tørres af med en fugtig klud ... og opskriften er lige så fin og ren som da du begyndte at tilberede dit måltid.

Men hvor skal man begynde og hvor skal man slutte? Jeg vil foreslå, at du kaster et blik på Vejle Bibliotekernes hjemmeside. Hvis du søger på Cooking og afgrænser til materialetype ebog, finder du mere end 800 digitale kogebøger. Hovedparten er på engelsk, men enkelte andre sprog er også repræsenteret. Nogle af kogebøgerne kan du se nederst på siden her.

Hvis du mere er på udkig efter magasiner med flotte og inspirerende billeder, har biblioteket et rigtig godt tilbud til dig: RBdigital. Som det er tilfældet med ebøgerne, kan du også læse magasinerne derhjemme og tage med i køkkenet på din tablet, PC eller smartphone.

RBdigital finder du i den lange liste med netmedier. Hvis du vælger genren "Food and Cooking", bliver du præsenteret for en række magasiner. Her finder du også det danske "Spis bedre", men hovedparten af magasinerne i RBdigital er på engelsk.

Endelig kan du selvfølgelig også finde en række danske kogebøger på eReolen.

God fornøjelse!

Materialer