Foto: Dan Møller

DM i landevejscykling lægger vejen forbi Give Bibliotek

17.05.21
Fra 17.-20. juni bliver Huset i Give centrum for DM i landevejscykling, når op imod 400 af Danmarks bedste cykelryttere kæmper på landevejene i Vejle Kommune med mål lige udenfor Husets dør på Rådhusbakken. Huset få besøg af en masse mennesker omkring DM, og biblioteket vil derfor være lukket i hele perioden.

Danmarks måske mest kendte og elskede cykelterræn udgør scenen, når landets bedste cykelryttere skal dyste om dannebrogstrikoten. Og med den lange række af stjerner i feltet er trikoten kun blevet mere og mere prestigefyldt at trække over hovedet de seneste år.
Vejle Kommune, med Give som omdrejningspunkt, bliver hele Danmarks cykelhovedstad fra 17. til 20. juni, når den cykelglade kommune bliver centrum for DM-festen 2021. Både enkeltstarten og linjeløbene har start og mål i Solhjulets by, og som altid er der garanti for drama og god stemning, når de nye danske mestre skal kåres.

Huset bliver midtpunkt - og biblioteket lukker

I forbindelse med løbet lægger Huset lokaler og udenomsarealer til bl.a. løbskommisærer, motorcykelbetjente og Racemarshals, frivillige hjælpere, samaritter, den danske presse og løbssekretariat.

Kort sagt vil Huset emme af mange mennesker som arbejder for at afvikle et godt og sikkert DM over de 4 dage, og med målområde lige udenfor døren og live transmitteret billeder på TV2 af løbene søndag 20.06 vil der helt sikkert være run på både i Huset og på Rådhusbakken.

Det betyder også, at biblioteket vil være helt lukket fra den 17. til og med den 20. juni.

Biblioteket holder ekstraordinært åbent onsdag den 16. juni kl. 9-15.30, så du får en ekstra chance for at hente og aflevere bøger, inden biblioteket lukker.

Af sikkerhedsmæssige hensyn til cykelrytterne lukkes for alt motoriseret trafik på Rådhusbakken i perioden 17.06 - 20.06

 

Læs mere om DM i landevejscykling på dm2021.dk.
Læs mere om cykelruter i Vejle Kommune på Vejle.dk.
Mød Vejle Kommunes cykelklubber på Oplev.vejle.dk.