Dyk ned i en god bog

27.08.21
Kan man svømme en bog? Ja, det kan man i Thyregod Svømmeklub, som for anden sæson har ’Svøm en bog’ på programmet. Deltagerne hopper første gang i bassinet 7. september kl. 11.30, og der er stadig plads på holdet.

Efter et halvt år, hvor foreningslivet har været lukket ned, kan det være tiltrængt med nye oplevelser – hvad med for eksempel at svømme en bog? 
Det gør de i Thyregod Svømmeklub, der for anden gang byder velkommen til holdet ’Svøm en bog’. Her får 20 svømmere mulighed for at kombinere svømning, litteratur og socialt samvær, når de fra 7. september kl. 11.30 sætter fra bassinkanten for dykke ned i en god bog. 

Det foregår ved, at de får vandtætte høretelefoner på, som afspiller en historie, som vores bibliotekar Else Zakarias har valgt på forhånd. Bagefter er der tid til at få en god snak om fortællingen over en kop kaffe.

Hos Thyregod Svømmeklub ser de frem til endnu en sæson med ’Svøm en bog’: 
"Det er en særlig oplevelse at svømme en bog, fordi man er tilstede i nuet og i vandet. Derfor mener vi også, at alle kan være med, uanset svømme- og læseevner, for det handler om at få en oplevelse, der kombinerer bevægelse og læsning. Vi ser meget frem til at byde et nyt hold velkommen", siger Thomas Reffstrup, der er formand for TSK - Thyregod Svømmeklub.

Besøg af kendt forfatter

’Svøm en bog’ er det eneste hold af sin slags på landsplan. Til hver undervisningsgang deltager bibliotekar Else Zakarias, som har udvalgt læsestoffet på forhånd, og en livredder, som står klar ved vandkanten. Som noget ekstra kan deltagerne også se frem til et besøg af forfatter Jesper Wung Sung 9. november, som vil fortælle om sine værker. I den forbindelse skal deltagerne også lytte til en af dem, mens de svømmer. 

Hvis det lyder som noget for dig, er der stadig plads på holdet, som mødes en tirsdag hver måned frem til start marts.

Læs mere og tilmeld dig på TSK - Thyregod Svømmeklubs hjemmeside.

’Svøm en bog’ er udviklet i samarbejde med Thyregod Svømmeklub, DGI Sydøstjylland og Bevæg dig for livet i Vejle Kommune.