Hjemmesiden er blevet opdateret – hvad betyder det for dig?

Vejle Bibliotekernes hjemmeside er blevet opdateret mandag den 20. april.

Følgende vil være nyt:

Hastigheden vil være optimeret.
Det betyder, at du vil få svar på dine søgninger hurtigere end før, og også bladring og karruseller vil køre betydeligt hurtigere.

Der er et nyt log-in billede.
Når du klikker på log-in, så ser log-in billedet anderledes ud. Det er opdateret til en fælles dansk standard. Men log-in fungerer som tidligere, det er kun udseendet, der er ændret.
Log-in billedet vil se sådan ud. Ny bruger er anbragt i nederste højre hjørne, som du ser her:Log-in er blevet et såkaldt single sign-in (og sign-out).
Det betyder, at når du logger ind på bibliotekets hjemmeside, så er du også samtidig logget ind på næsten alle de netmedier, som vi tilbyder, f.eks. på Filmstriben eller RBdigital, (når du bor i Vejle Kommune og har adgang til Vejles netmedier).  
Så når du søger en titel frem, og klikker på ’Se online’, så skal du ikke først logge ind endnu engang. Du er også automatisk logget ind på bibliotek.dk.
Når du logger ud af bibliotekets hjemmeside igen, så er du så også logget ud på et netmedie. Vælger du f.eks. at logge ud inde på Filmstriben eller RBdigital – ja, så er du også logget ud på bibliotekets hjemmeside.
OBS: eReolen har dog endnu ikke implementeret single sign-on. Så her skal du stadig logge ind manuelt.

Hjemmesiden har fået nye inspirationssider.
Hvis du klikker på Inspiration i menuen, så kommer du nu ind på en inspirationsside, der har sin egen menu i toppen. Her finder du en masse karruseller med materialer, som du kan gå på opdagelse i.  Nyhedslisterne er nu også lavet som karruseller.
En del sider, der tidligere var placeret under Temaer, finder du nu under Inspiration.

Der er kommet standard-ikoner på materialer, der mangler forsider.
I stedet for et manglende billede, vil du derfor nu se et standard-ikon, der illustrerer, hvilket slags materiale, der bliver vist.

Huskelisterne er blevet ændret.
Det betyder, at  dine lister nu er samlede som to huskelister, med navnene 'Min liste', plus listen 'Mine gemte søgninger'. Det har gjort det muligt at bruge listerne både i app’en og på hjemmesiden.

Læs mere om ændringerne i huskelisterne her